Tvorba e-shopů

Rozhodli jste se, že si chcete založit e-shop nebo máte zájem o redesign a oživení starého e-shopu, ale nevíte, kde si nechat vytvořit kvalitní a nepředražený design? Pak jste u nás na správné adrese.
Naše firma Gappa Solutions se věnuje tvorbě e-shopů na zakázku, přesně dle vašich představ. Navrhneme pro vás design, vše zpracujeme, zprovozníme, zpracujeme SEO analýzy, vytvoříme optimalizované texty a povedeme za Vás PPC kampaně pro zlepšení propagace vašeho nového e-shopu a zboží.

Jak to všechno probíhá?

Náš pracovník si s vámi domluví schůzku, kde proberete veškeré požadavky týkající se designu e-shopu, aplikací, případnou tvorbou SEO textů nebo vedením a správou PPC kampaní. Probere s vámi finanční stránku projektu a navrhne možná řešení.

Co tvorba e-shopů zahrnuje:

Pokud zákazník nemá jiné individuální požadavky zpravidla tvorba e-shopů zahrnuje:
 

  • vytvoření designu
  • implementaci designu
  • nastavení e-shopu
  • vložení obsahu a produktů na e-shop
  • sestavení SEO analýzy a její uplatnění
  • zápis do katalogů
  • vedení PPC kampaní
  • hosting a správa e-shopu

Super levný e-shop

Začínáte s obchodováním na internetu a nemůžete si dovolit drahý e-shop? My vám nabídneme jednoduché řešení.

Pro takové případy připravil náš vývojový tým jednoduchý systém pro tvorbu internetových obchodů, díky němuž jsme schopni vytvářet levné e-shopy rychle a efektivně. Design je zpracován jednoduše, ale vkusně a z části bude upraven dle vašich požadavků.

Součástí levných e-shopů je samozřejmě košík nebo nutné formuláře. Námi vyvinutý systém umožňuje jednoduchou práci při vkládání kategorií a produktů. E-shop si můžete jednoduše spravovat sami a nemusíte utrácet peníze za vkládání obsahů nebo optimalizace. Náš levný internetový obchod vás jistě nezklame a stane se na dlouho dobu vaší kvalitní vizitkou.

Grafický návrh e-shopu

Náš kreativní grafik vám navrhne e-shop přesně podle vašich představ a požadavků. Pokud si s designem nevíte rady, nemusíte mít žádné obavy. Mnoho lidí nemá jasnou představu o tom, jak by měl jejich internetový obchod vypadat. Součástí naší práce je pomoci vám při ucelení představy o vašem budoucím e-shopu a nalezení té nejlepší možné varianty, která vám bude vyhovovat a bude korespondovat se sortimentem, který chcete prodávat.

Někdo v designu hledá funkčnost, jiný požaduje spíše umělecký směr. Našim cílem je nenásilně spojit funkčnost a estetičnost v jedno. I internetový obchod si zaslouží vypadat vkusně a dobře. Dnešní doba to v podstatě vyžaduje. Pravdou je, že zákazník často hledí na líbivost designu e-shopu více než by měl. Dobře zpracovaný a pěkný e-shop je jedním ze základních požadavků pro dobrý prodej zboží.

Nezajišťujeme pouze tvorbu návrhů pro nové e-shopy, ale také redesign. Nejste-li již spokojeni s designem vašeho e-shopu a rádi byste internetový obchod něčím oživili a zmodernizovali. Ozvěte se. Jistě budeme schopni najít řešení a vytvořit vám krásný internetový obchod přesně podle vašich přestav.