Reference

Prohlédněte si webové stránky, které jsme vytvořili pro naše zákazníky. Od jednoduchých stránek po složitější práce s designem a tvorbu log, vkládání obsahů, vytváření fotogalerií včetně SEO optimalizace stránek.

 

ZUS Zerotin
ZUŠ Žerotín

Pro Základní uměleckou školu Žerotín jsme vytvořili nové webové stránky s originálním designem dle požadavků klienta. Součástí stránek bylo také zprovoznění elektronické omluvenky a přihlášky.

Pro-checkpersonnel
Pro-checkpersonnel

Spustili jsme portál pro pracovní agenturu se zaměřením na nábor zaměstnanců. Kromě samotného loga a designu jsme vytvořili interní systém přímo na míru potřebám klienta.

Domov Na zámečku Rokytnice
Domov Na zámečku Rokytnice

Cílem tvorby nových webových stránek Domova Na zámečku Rokytnice byla jednoduchá orientace, přehlednost a líbivý design. Stránky jsou určeny nejen pro veřejnost, ale také pro samotné obyvatele domova. Navrhli jsme nové logo i vizitky.


7centrum
7centrum

Při tvorbě webových stránek pro dětské poradenské a terapeutické centrum jsme vycházeli z loga, které nám klientka dodala . Design stránek je pěkně barevný a hravý, čímž jsme splnili zadání.

MSES
MSES

Nové webové stránky pro Moravskoslezský elektrotechnický svaz. Logo dodal klient a podle něj jsme uzpůsobili design. Stránky působí moderně a hlavně jsou přehledně uspořádány.

Advokátní kancelář Olomouc
Advokátní kancelář Vrtělková & Dosedlová

Nové webové stránky advokátní kanceláře. Klientky, advokátky z Olomouce, si přály design odpovídající tématu jejich profese a my si troufáme říci, že jsme očekávání naplnili. Navrhli jsme logo a co nevidět se pustíme i do SEO.


Hotel Plumlov
Hotel Plumlov

Povedené webové stránky Hotelu plumlov! Design zpracovala společnost Emvision a my vytvořili web. Na stránkách nechybí krásné fotografie a veškeré důležité informace spolu s anglickou jazykovou mutací.

Miloš Weiser controlling
Miloš Weiser - manažerské účetnictví

Společnost MW Controlling si u nás nechala zpracovat webové stránky, logo i vizitky. Obsahy si klient postupně přidává sám pomocí našeho redakčního systému.

Pizzerie Porto Olomouc
Prostavinvest - stavební firma

V naší přínosné spolupráci s Emvision jsme vytvořili webové stránky pro společnost Prostavinvest. Přehledný web především pro prezentaci nejdůležitějších informací si klient přál v jednoduchém a čistém designu.


Pizzerie Porto Olomouc
Pizzerie Porto Olomouc

Světlo světa spatřily nové webové stránky Pizzerie Porto. Navrhli jsme originální design, zpracovali jsme fotografie jednotlivých pizz a implementovali jsme platební bránu pro objednání pizzy online.

Patriot EU
Patriot EU

Nový parallax web pro Patriot EU je na světě. Dle stávajícího loga jsme vytvořili design stránek, zpracovali jsme individuální řešení na míru společnosti i s možností online platby. Samozřejmostí je i mobilní verze.

Januka účetní servis s.r.o.
Januka účetní servis s.r.o.

Pro společnost Januka účetní servis s.r.o. jsme navrhli a zpracovali corporate identity. Tvořili jsme logo, hlavičkový papír a také vizitky, pro které jsme taktéž zajistili tisk. Při návrhu loga jsme se drželi barev, které si klient sám vybral.


FBcom
F & B Company s.r.o.

Vyhráli jsme výběrové řízení na tvorbu nových webových stránek pro společnost F & B COMPANY, s.r.o. Zpracovali jsme moderní design tak, aby stránky korespondovaly se stávajícím logem, které si zadavatel přál zanechat.

Pension Pochop
Pension Pochop

Vytvořili jsme nové webové stránky pro prezentaci rodinného pensionu Pochop. Design jsme zpracovali na základě klientovi jasné představy. Na stránkách je zpracován rezervační formulář i kalendář obsazenosti. Zajistili jsme také překlad stránek do cizích jazyků.

Techmed
Techmed

Webové stránky TechMed.cz jsou určeny pro prezentaci zdravotnické techniky. Klient si přál design sladit s již hotovým logem. Hlavním cílem stránek byla jednoduchost a přehlednost. Stránky jsou responzivní.


Global Recycling a.s.
Global Recycling a.s.

Vytvořili jsme nové webové stránky pro společnost Global recycling a.s. Taktéž jsme vytvořili i nové logo. Design stránek byl zhotoven dle přání klienta a do budoucna si své stránky budou spravovat sami pomocí našeho redakčního systému.

Inoxtec s.r.o.
Inoxtec s.r.o.

Pro společnost Inoxtec s.r.o., která se zabývá výrobou nerezových kolen jsme tvořili webové stránky s novým, moderním designem. Dále jsme zpracovali novou podobu loga, vizitek a tištěných propagačních materiálů.

Penzion Gemshorn
Pension Gemshorn

K webu Pensionu Tyrol jsme pro stejného klienta vytvořili také stránky pro Pension Gemshorn. Rovněž byl na stránkách vytvořen rezervační formulář a i k těmto webovým stránkám jsme zajistili tvorbu vizitek a propagačních letáků.


Společný prostor
Konference Společný prostor

Pro Univerzitu Palackého – katedru psychologie jsme tvořili webové stránky k mezinárodní konferenci Společný prostor. Zpracovali jsme design webu a také tvorbu tiskových materiálů. Pro univerzitu jsme rovněž vytvořili i stránky rodinné resilience.

Mammoths
Mammoths

Tým amerického fotbalu Mammoths se mohou pochlubit novým webem. Vytvořili jsme nové webové stránky s tématickým designem. Také jsme zajistili tvorbu a tisk náborových letáků a pozvánek na zápasy.

Sympozium resilience
Sympozium rodinné resilience

Pro Univerzitu Palackého jsme dále vytvořili webové stránky rodinné resilience. Zpracovali jsme nové logo a od něho se odvíjel také design stránek. Opět jsme zajistili tvorbu tiskových materiálů.


Pension Tyrol
Pension Tyrol

Webové stránky pro Pension Tyrol disponují jednoduchým a přehledným designem se všemi potřebnými informacemi pro zákazníky. Na stránkách jsme zpracovali rezervační formulář pro pohodlnou rezervaci pobytů a zajistili jsme tvorbu propagačních letáků i vizitek.

Michal Kratochvil golf player
Michal Kratochvil

Pro úspěšného olomouckého golfistu pana Kratochvila jsme tvořili webové stránky, které obsahují veškeré důležité informace o turnajích a výsledcích. Stránky jsme propojili s účtem na Facebooku a Twitteru. Rovněž jsme vytvořili účet na Youtube. Design si klient dodal sám.

ISO certifikace M-Vision
M Vision Czech

Pro společnost M Vision Czech, s.r.o jsme vytvořili webové stránky s tématikou ISO norem, propracované do posledního detailu. Zpracovali jsme design, veškerý obsah stránek dodal klient. Web splňuje účel prezentace důležitých informací, přehled školení, aktuality či možnost objednávky ebooku. Stránky jsou napojeny na platební systém FAPI.cz


Grafické studio Olomouc emvision
emvision

Slečna Janáková to má k nám, co by kamenem dohodila. Domluvili jsme se na vytvoření webových stránek společnou rukou. Klientka se zabývá grafikou a proto si design svého webu navrhla kompletně sama. My jsme webové stránky zprovoznili a dále si bude slečna Janáková stránky spravovat sama pomocí našeho redakčního systému.

Světelné led rámečky
Led rámečky

Naši další „sousedi“ společnost Clean4you, pro které tvoříme také E-shop, nás kontaktovali ohledně internetové propagace světelných Led rámečků, jejichž prodejem se i mimo jiné zabývají. Vytvořili jsme minisite s jednodušším designem, obsahy dodal klient a zaměřujeme se na linkbuilding.

Ledové rolby - prodej a servis
IceTechnik

Společnost ICETECHNIK se zabývá servisem techniky pro údržbu ledových ploch. Stránky mají především plnit účel prezentace nejdůležitějších informací. Klient na zprovoznění webu poměrně spěchal, ale i v krátkém časovém úseku jsme stránky úspěšně zprovoznili.


Lety balonem Brno
Lety balonem Brno

Lety balonem sklízí úspěch, pan Hampl neváhal a proto jsme vytvořili další webové stránky tentokrát pro Brno a okolí. Vytvořili jsme tématický design jako u předchozích webů, nahráli spousty fotek a videí ze samotných letů. O obsahy a správu stránek se pan Hampl stará sám.

Přirozenou cestou
Přirozenoucestou.cz

Pro našeho klienta „ze sousedství“ jsme vytvořili nové webové stránky se zaměřením na zdravou výživu, jejichž design vycházel z již vytvořeného loga. Zajistili jsme převedení z webnode k nám. Obsah stránek dodal klient a stránky si bude spravovat sám pomocí našeho redakčního systému. Rovněž jsme klientovi zprovoznili i nový e-shop pro pohodlný nákup výrobků pro zdraví.

Olomoucký sochař a řezbář
Václav Lemon

Pan Lemon potřeboval vytvořit webové stránky pro prezentaci jeho tvorby a nabídky služeb z oblasti řezbářství a restaurování. Zpracovali jsme jednoduchý design s využitím fotografie díla pana Lemona. Část textů jsme tvořili my, část dodal sám klient. Stránky obsahují fotogalerii a kontaktní formulář.


Lety balonem Ostrava
Lety balonem Ostrava

Společnost Jaro-balony rozšířila své působení i do Ostravy a okolí. Proto se pan Hampl rozhodl pro tento region vytvořit zcela nové webové stránky. Design nových stránek vycházel z předchozího webu a loga. Obsahy stránek dodal pan Hampl a nechybí zde ani fotogalerie a videa přímo z balonů.

Technická kancelář Ing. Tomáš Smejkal
Technická kancelář Ing. Tomáš Smejkal

Pan Ing. Tomáš Smejkal měl představu technického vzhledu profesionálních webových stránek zaměřených na konstrukční činnost. Kladli jme zde proto důraz na design. Obsah webu dodal sám zákazník. Stránky si bude p. Smejkal upravovat sám pomocí našeho redakčního systému.

Arboristika, rizikové kácení
Rizikové kácení stromů

Pan Latiok nás kontaktoval s jasnou představou, jak by měly být jeho webové stránky uspořádány. Jelikož zákazník působí ve více oborech od sebe odlišných, vytvořili jsme jednotlivé prezentace pro arboristickou činnost, tesařské i výškové práce. Kromě stávajícího loga jsme zajistili kompletní design i obsah stránek. Pomocí našeho redakčního systému si pan Latiok bude sám vkládat aktuální fotografie.


Desky na časopisy, archivace časopisů
Desky na časopisy

Stránka pro propagaci služby tvorby desek na časopisy, které slouží k archivaci celých ročníků daného časopisu. Přidání také jednoduchého objednávkového formuláře. Vzhled stránek byl vytvořen na základě přání zákazníka.

Turistické známky s.r.o.
Turistické známky s.r.o.

Kompletní nový portál pro společnost Turistické známky s.r.o. Přenos dat ze starých databází, tvorba admin rozhraní pro správu stránek a další spolupráce spolu s komunitou sběratelů na rozvoji nových funkcí.

Podlahy JH - podlahy Česká Lípa
Podlahy JH - podlahy Česká Lípa

Vytvoření jednoduchých a přehledných stránek, kde vzhled a barevné ladění bylo necháno zcela na společnosi Gappa. Zprovoznění redakčního systému - klient si vložil texty a obrázky sám.


Omizol - designové centrum Olomouc
Omizol - designové centrum

Vytvoření stránek podle dodaných podkladů a vycházející z již hotového loga. Dále pak zprovoznění možnosti objednávky, zasílání newsletteru a příprava na budoucí spolupráci ohledně propagace stránky a SEO optimalizace.

Detail reference

Andělské terapie
Andělské terapie

Stránka pro paní Ing. Hrubou, která se zabývá výkladem andělských karet, léčením pomocí tibetských mís. Design byl vytvořen velice specifický na dané téma. Pro klientku jsme vložili texty, dále si již spravuje stránky sama přes náš redakční systém.

TJ Sokol Drahanovice
TJ Sokol Drahanovice

Vytvoření stránek pro fotbalový klub, který nasazuje své týmy v mužských i mládežnických kategoriích. Vytvořili jsme design na základě požadavků, vložili texty a fotogalerie a připravili stránku ke spuštění. Klient si již nadále bude spravovat web sám pomocí našeho redakčního systému Publico.

Detail reference


Hotel Ü Dómu Olomouc
Hotel U Dómu Olomouc

Přehledná stránka pro hotel U Dómu v Olomouci. Požadavek byl multijazyčná verze stránek, přesně daná struktura obsahu, učesaný design a publikování fotografií hotelu a jeho okolí. Pro klientku jsme zajistili překlad do ruského jazyka a vytvoření stránek na klíč včetně vložení obsahu. Nedílnou součástí stránek měl být i rezervační formulář.

Škola při fakultní nemocnici Olomouc
Škola při fakultní nemocnici Olomouc

Požadavek na graficky nenáročnou, přesto optimistickou a veselou webovou stránku pro školu, která funguje při fakultní nemocnici v Olomouci. V této škole se vzdělávají dlouhodoběji nemocní dětští pacienti. Další součástí služeb bylo vložení předaného obsahu.

Uralex
Uralex s.r.o.

Tvorba internetové prezentace pro společnost Uralex s.r.o., která se zabývá zprostředkováním kontaktů v mezinárodním obchodě. Požadavek na stránky byl vytvoření multijazyčné verze, RSS kanál, vyhledávání a správa obsahu přes redakční systém. Tvorbu a vložení obsahu si zajistil klient sám.


CATANIA GROUP - školení, software na správu pohledávek, poradenství, procesní řízení
CATANIA GROUP s.r.o.

Kompletní tvorba webové stránky pro společnost Catania zahrnovala tvorbu designu, korekci textů a základní SEO optimalizaci na služby, které tato společnost nabízí.

 Autovrakoviště Morava Olomouc – Tvorba webových stránek
Autovrakoviště Morava

Kompletní tvorba webové stránky pro Autovrakoviště Morava zahrnovala tvorbu textů, webdesign, zprovoznění stránek, vložení obsahu a v neposlední řadě také optimalizaci webové stránky na klíčová slova spojená s ekologickou likvidací vozidel a další nabídkou služeb Autovrakoviště Morava.

Úklidová firma Olomouc
Úklidová firma Sloupenský

Pro úklidovou firmu Sloupenský s.r.o. jsme vytvářeli kompletní webové stránky. Vytvářeli jsme logo, webdesign a funkčnost stránek. Dále jsme vypracovali SEO analýzu, originální texty nebo reklamní bannery. Stránka je optimalizovaná na klíčová slova spojená s úklidem, s regionálním zaměřením.


Zahradnické služby Olomouc
Úpravazahrad.cz

Pro Úpravazahrad.cz jsme vypracovali kompletní řešení webové stránky. Naše práce zahrnovala tvorbu designu a funkčnosti stránek, vložení obsahu, vypracování SEO analýzy, na jejímž základě jsme vytvořili texty a provedli optimalizaci webové stránky, především pro region Olomouc a okolí.

Střechy Olomouc
Střechy Olomouc

Stránky vytvořené pro klienta zabývajícího se montáží střech, výrobou zahradních altánů a pergol nebo plotů a plotových výplní. Vytvořen originální design, logo, flash animace, SEO analýza, optimalizace pro vyhledávače, korekce textů, originální fotogalerie.

Specializované e-shopy Lipis
Lipis

Tvorba webových stránek pro společnost Lipis, která provozuje různě tematicky zaměřené e-shopy. Webová stránka slouží jako vizitka, představení společnosti a jejich pracovníků.

Detail reference


Nestlé Česko - závod ZORA Olomouc
Nestlé Česko - závod ZORA Olomouc

Tvorba internetové aplikace na správu provozních dokumentů. Aplikace slouží pro interní potřeby tohoto podniku a byla vytvořena na zakázku. V průběhu roku 2012 byla tato aplikace rozšířeba o další moduly pro jiné typy dokumentů.

Internetová vizitka IVIZ
Iviz

IVIZ = internetová vizitka. IVIZ je určen všem, kteří chtějí na internetu nabízet své služby, ale nechtějí si pořizovat nákladné webové stránky. Na IVIZ si můžete vytvořit vlastní vizitku, která vám pomůže být na internetu vidět.

Lucie Macková - interiérový designer Olomouc
www.luciemac.cz

Tvorba internetové stránky pro slečnu Lucii Mackovou, která působí v oblasti interiérového designu. Jako hlavní prvek byla tvorba úvodní flash animace, přes kterou se uživatel dostane na jednotlivé podstránky webu.


Aktuální výsledky Sportka, Sazka, Fortuna Loto
e-Výsledky.cz

Stránka e-Výsledky.cz je věnována loterijním hrám Sportka, Šťastných deset, Euromiliony, Ti6ka, Fortuna Loto a Kasička. Na stránce najdete aktuální výsledky všech uvedených číselných her. Máte-li Facebook, můžete se přihlásit k odběru aktuálně tažených čísel, které se budou zobrazovat na vaší zdi.

Ponorná čerpadla
Ponorná čerpadla ALFAexpo

Internetové stránky zaměřené na prodej kvalitních čerpadel. Pro zákazníka vytvořen originální design webových stránek, SEO, optimalizované texty či obrázky.

Sádrokarton Olomouc
Sádrokarton Čuda

Klient se zabývá montáží sádrokartonu, sádrokartonových příček a podhledů. Vytvořen originální design a logo, vypracována SEO analýza, texty, optimalizace pro vyhledávače.